maandag 12 augustus 2013

Burendag 2013

Wij zijn volop in overleg om de tweede burendag te organiseren.
Wat gaan wij doen, wat mag het kosten, wie doet wat, wat kan wel, wat niet. Vragen waar je wel enige tijd over kunt bomen.

De burendag gaat plaatsvinden op zondag 22 september. Dan organiseert stichting MuzeRijk, samen met de gemeente en de andere partners in MuzeRijk, een activiteit in Ontmoetingsplein Bitswijk.
Die dag informeert de stichting over haar activiteiten en presenteren verenigingen zich, die straks in de ontmoetingsruimte van MuzeRijk actief zullen zijn. 


Zo zullen er straks diverse kaartverenigingen (waaronder rikken, jokeren en bridgen), een countrydansgroep, een beweeggroep voor ouderen via Vivaan, het Repair Café, de kienclub, de postzegelclub en de tafeltennisvereniging Smash '73/YOP hun activiteiten hebben. Ook zal het Gebiedsplatform en Udenaar de Toekomst regelmatig in MuzeRijk samenkomen.


U wordt in de gelegenheid gesteld om nu MuzeRijk te bekijken. Er worden rondleidingen gehouden. De partners die er vast verblijven zullen zich presenteren: basisschool Bitswijk, basisschool Bedir, peuterspeelzaal de Rommelpot, Kinderopvang Kiobra (met BSO), dagopvang meervoudige gehandicapte kinderen van Kleur, BrabantZorg met 32 zorgappartementen voor dementerende ouderen, volleybalclub Saturnus, Dichterbij en een samenwerking van partners in Gezondheidscentrum MuzeRijk. 


U bent welkom van 13.00 tot 17.00 uur. Ingang Sporthal de Ring, Klarinetstraat 2.

Geen opmerkingen: