maandag 2 december 2013

Tijdelijke speelplaats kindfuncties krijgt vorm

In de Klarinetstraat is de afgelopen week gewerkt aan de omheining van de tijdelijke speelplaats voor de kindfuncties, die vanaf 6 januari a.s. hun intrek nemen in het Ontmoetingsplein MuzeRijk. De basisscholen Bedir en Bitswijk, kinderopvangorganisatie Kiobra, Kleur en peuterspeelzaal Rommelpot gaan spelen op de plek waar nu de busjes van de bouwvakkers staan die nu in MuzeRijk aan het werk zijn.
De speelplaats wordt overdag gebruikt door spelende kinderen. In de avonduren en in de weekenden kan het gebruikt worden als parkeerplaats ten behoeve van de activiteiten in MuzeRijk. In de periode tot 6 januari a.s. worden nog enkele speeltoestellen geplaatst en wordt een zandbak ingericht. Ook zal er een toiletwagen worden geplaatst en een buitenberging t.b.v. het speelgoed voor de kinderen. 

De speelplaats is van tijdelijke aard, omdat er na de sloop van basisschool Bitswijk een definitieve speelplaats komt aan de kant van Ontmoetingsplein MuzeRijk, waar nu de school staat. Voorlopig echter zal hier een bouwplaats worden ingericht voor de bouw van de appartementen van Area Wonen.


Geen opmerkingen: