zaterdag 8 maart 2014

Nieuwe onderbeplanting Mulderspad


Brief gemeente aan bewoners


onderwerp

Vervanging beplanting



bijlage
1


telefoonnummer
14 0413


verzonden

Geachte heer/mevrouw bewoners,

Wij zijn voornemens om in het beplantingvak bij u voor de woning aan Mulderspad de onderbeplanting opnieuw aan te planten.
Het betreft het gehele vak tussen de parkeerplaatsen en het voetpad. Op bijgevoegde situatietekening is het bedoelde beplantingvak gearceerd weergegeven.

Reden
De reden om de onderbeplanting te vervangen, is dat de huidige beplanting volledig verwilderd is. Er zijn diverse soorten die er niet in thuis horen en het geheel overwoekeren. Dit geeft een onverzorgd en verwilderd aanzien.

Plannen
Op korte termijn willen wij de hele strook rooien met uitzondering van de bomen. De grond wordt gespit en bemest. Hierna wordt de beplanting weer aangebracht.
Wij gaan dezelfde soort bodembedekker weer terug planten, omdat deze uniek is in de gemeente Uden. Ook worden er heesters met een onderlinge afstand van ongeveer 5 meter herplant. Dit zijn  wel soorten die niet zo snel verwilderen.


Beplanting
Bodembedekker: Hedera helix ‘Arborescens’
Heesters: Viburnum bodnantense ‘Dawn’ en Buddleja davidii ‘White Profusion’(vlinderstruik)
Als u op internet deze namen invoert dan vindt u alle gegevens over deze planten.


Planning en vragen
De planning is dat eind maart het gehele werk voltooid is. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met de heer Tiny van Daal via bovenstaand telefoonnummer of via het e-mailadres tiny.van.daal@uden.nl

Met vriendelijke groet,
namens Burgemeester en wethouders van Uden

ing. A.M.P. Prinsen

hoofd afdeling Openbare Werken

Geen opmerkingen: