zaterdag 8 maart 2014

Vervanging beplanting Banjostraat - Muziekplen

Brief gemeente aan omwoners.


onderwerp

Vervanging beplanting


bijlage
1

telefoonnummer
14 0413

verzonden


Geachte bewoners,

Wij zijn voornemens de beplanting op de hoek Banjostraat – Muziekplein opnieuw in te richten.

Reden
De reden hiervoor is dat de beplanting steeds slechter gaat groeien en verwilderd is. Dit geeft een onverzorgd beeld. Vooral onder de 2 waardevolle acacia’s staat bijna geen beplanting meer en kan ook niet worden teruggebracht. Het paadje tussen dit vak en de honden uitlaatplaats is ook in slechte staat. Dit wordt in de loop van dit jaar opgeknapt.

Plan
Op bijgevoegde situatietekening hebben wij aangegeven wat er volgens ons moet worden aangeplant en waar gras een betere oplossing is. De reden voor het gras is dat er onder de acacia’s geen nieuwe beplanting kan worden aangebracht. Deze krijgt teveel concurrentie van de wortels van de bomen en gaat bijna altijd dood.
Als sierplantsoen denken wij aan een rand bodembedekkers met daarin enkele soorten sierheesters die aansluiten bij de rest van de omgeving.


Uitvoering en vragen
De uitvoering zal nog dit plantseizoen plaats vinden. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen dan kunt u, graag binnen 2 weken na verzenddatum, contact opnemen met de heer Tiny van Daal via bovenstaand telefoonnummer of via e-mail tiny.van.daal@uden.nl

Met vriendelijke groet,
namens Burgemeester en wethouders van Uden

ing. A.M.P. Prinsen

hoofd afdeling Openbare Werken

Geen opmerkingen: