maandag 23 september 2013

22 sept Burendag

Het is druk geweest bij de Burendag.
Naar schatting zijn er 1.000 mensen geweest die de gelegenheid aangrepen om het nieuwe MuzeRijk te bekijken. De meeste mensen kwamen lopend of op de fiets naar MuzeRijk.

Het is dan ook verwonderlijk dat in het Brabants Dagblad  staat dat het niet storm liep (zie http://www.bd.nl/regio/regio-oss-en-uden/uden/gezellige-drukte-in-bitswijk-1.4017270). Aan de tijd te zien was de reporter ook op het einde van de dag te gast.

In de Ring konden de bezoekers kennismaken met Stichting MuzeRijk en de diverse verenigingen die in MuzeRijk thuis zijn.
In de bar kon men zijn muntje inleveren voor een kopje koffie/thee met een roomsoesje (beschikbaar gesteld door Jumbo Uden). In de sporthal was er voor de kinderen een luchtkussen (beschikbaar gesteld door Ben van Dijk) en een luchtballonnen clown.

De 2 sportverenigingen die in MuzeRijk gaan spelen Volleybalvereniging Saturnus Hendriks Coppelmans en tafeltennisvereniging TTV Smash '73/YOB stelden mensen in de gelegenheid zich sportief uit te leven.

De bezoekers ontvingen een routekaartje om met eigen ogen te zien dat MuzeRijk heel mooi gaat worden.

Een geslaagd evenement. Dank aan de Gemeente, Area, Oranje Fonds, Bam voor hun geldelijke bijdrage om dit allemaal mogelijk te maken. Dank aan de organisatie van deze Burendag. Dank aan Dichterbij voor de bediening. Dank aan Saturnus voor het beschikbaar stellen van de locatie. Dank aan Jumbo voor de heerlijke roomsoesjes. Dank aan Ben van Dijk voor het beschikbaar stellen van het luchtkussen. En dank aan alle vrijwilligers/participanten die de tafels en de kramen bemanden om informatie te verschaffen.


1 opmerking:

Petra zei

Bij ons buurtfeest waren het luchtkussen en de rodeostier die we gehuurd hadden een groot succes